Obecny czas: 2018-08-15, 18:24 Wyszukiwanie zaawansowane

potrzebny schemat do modułu cdi ...

Moderatorzy: kadetm-780, travel200, Kuubaxx, Conqeror

potrzebny schemat do modułu cdi ...

Postprzez adam2219 » 2013-01-08, 21:41

Witam potrzebuje się dowiedzieć jak podłączyć taki moduł i cewke : http://allegro.pl/zestaw-tuning-skuter- ... 59878.html



dokładniejsze tego zdjęcia podeśle na e-maila bo nie umiem tu wkleić ;/ proszę o pomoc !
adam2219
Znawca
Znawca
 
Posty: 98
Rejestracja: 2011-04-04, 17:36
Miejscowość: Nowy Sącz

Re: potrzebny schemat do modułu cdi ...

Postprzez romet driver » 2013-01-08, 22:08

w miejsce starego...
romety.net/viewtopic.php?f=35&t=6949
Awatar użytkownika
romet driver
Młodszy Mechanik
Młodszy Mechanik
 
Posty: 468
Rejestracja: 2010-01-18, 20:28

Re: potrzebny schemat do modułu cdi ...

Postprzez patryq » 2013-01-08, 22:24

Odłączasz zablokowany moduł> podłączasz odblokowany i odłączasz cewke>podłączasz cewke, Tylko sprawdź czy ten moduł na aukcji jest identyczny jak twój co masz w skuterze czy tam motorowerze
RequiredData napisał(a):Czopy na wale wyruchane!

Po co oglądać kabarety, jak można sie zalogować na romety.net :lol:

Image

GG 31086291
patryq
Mechanik
Mechanik
 
Posty: 869
Rejestracja: 2011-02-21, 21:08
Miejscowość: Kaczory

Re: potrzebny schemat do modułu cdi ...

Postprzez Dydek1995 » 2013-01-08, 23:52

Coś czuję że on to chce zamontować w "Ogarze " .
Awatar użytkownika
Dydek1995
Mechanik
Mechanik
 
Posty: 757
Rejestracja: 2010-11-09, 22:52

Re: potrzebny schemat do modułu cdi ...

Postprzez adam2219 » 2013-01-09, 18:38

heh , dobrze czujesz kupiłem już zapłon od yamahy i chce go wstawić do rometa i wlasnie potrzebuje schemat jak to podlączyć
adam2219
Znawca
Znawca
 
Posty: 98
Rejestracja: 2011-04-04, 17:36
Miejscowość: Nowy Sącz

Re: potrzebny schemat do modułu cdi ...

Postprzez romet driver » 2013-01-09, 18:45

tak jak w yamasze...
romety.net/viewtopic.php?f=35&t=6949
Awatar użytkownika
romet driver
Młodszy Mechanik
Młodszy Mechanik
 
Posty: 468
Rejestracja: 2010-01-18, 20:28

Re: potrzebny schemat do modułu cdi ...

Postprzez adam2219 » 2013-01-09, 21:02

ale ja potrzebuje wiedzieć który z kabelkow z modułu to zasilanie , ktory impulsator itd .
adam2219
Znawca
Znawca
 
Posty: 98
Rejestracja: 2011-04-04, 17:36
Miejscowość: Nowy Sącz

Re: potrzebny schemat do modułu cdi ...

Postprzez adam2219 » 2013-01-13, 19:05

może to być schemat do byle jakiego modułu byle 5 pin ... POMÓŻCIE !!!
adam2219
Znawca
Znawca
 
Posty: 98
Rejestracja: 2011-04-04, 17:36
Miejscowość: Nowy Sącz

Re: potrzebny schemat do modułu cdi ...

Postprzez kadetm-780 » 2013-01-14, 08:54

Ja bym na twoim miejscu najpierw poszukał w internecie informacji jak to podłączyć a dopiero potem bym kupował zapłony i moduły...
Jeżeli na forum nikt tego nie robił to raczej nikt nie będzie tego wiedział.
In my collection(chronologicznie):
-Romet kadet M-780
-Romet komar 2352W
-Romet 2357
-Romet chart 210 elektronik
-Jawa 50 typ 20
-Romet pony M-2(faza malowania)
-Romet pony M-2 second edition
-MZ ETZ 250 JEEEEST
Marzenia:
-Jawa TS 350
-MZ ETZ 251
Awatar użytkownika
kadetm-780
Złota Rączka
Złota Rączka
 
Posty: 2574
Rejestracja: 2011-03-18, 20:09
Miejscowość: Mońki

Re: potrzebny schemat do modułu cdi ...

Postprzez adam2219 » 2013-01-14, 18:50

już mam schemat , temat do usunięcia .
adam2219
Znawca
Znawca
 
Posty: 98
Rejestracja: 2011-04-04, 17:36
Miejscowość: Nowy Sącz

Re: potrzebny schemat do modułu cdi ...

Postprzez lemur170 » 2014-07-29, 00:33

To daj ten schemat na forum
Awatar użytkownika
lemur170
Doradca
Doradca
 
Posty: 280
Rejestracja: 2012-08-23, 23:56


Wróć do Schematy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

cron
x

#{title}

#{text}